CSP 115k i Cursa a Dénia 22-04-2017

Aquest passat cap de setmana ha estat carregat de proves, els nostres han participat en dos: La CSP (Castelló-Penyagolosa) i la Cursa de Dénia, 6ª prova del Circuit a Peu.

Javi, Almu, Pep i Carol abans de la prova.
El divendres per la nit, a les 00:00 i des de la pista d'atletisme de la Universitat de Castelló donava inici de la CSP, Ultra Trail per muntanya que uneix Castelló amb el Penyagolosa al llarg dels seus 115kms, passant per boniques poblacions com són Xodos, Atzeneta, Culla, Vistabella...
Aquesta edició del 2017 formava part de la prestigiosa "Spain Ultra Cup", on competeixen els millors corredors d'ultres del panorama nacional i internacional, raó per la què en l'edició de l'any que ve, 2018, siga Campionat del Món d'Ultra!
Doncs fins allí s'apropà el nostre equip d'expedicionaris, amb Carol, Almu i Javi com a suport del nostre President Pep Giner, qui prenia part d'aquesta prova.
Aplegada a meta de Pep.
Pep s'havia proposat acabar la prova (que ja té mèrit) entre 18 i 20 hores i així ho aconseguí! Acompanyat fins el km 90 per dos companys de Gata de Gorgos, aplegà a meta amb un temps final de 19 hores i 22 minuts, desprès de gaudir de totes aquestes hores per la muntanya, però també patint, com és normal en aquest tipus de proves!
Quedà, finalment, el 141 de la general dels 600 participants.

Classificacions CSP


Dissabte de vesprada tenia lloc a Dénia la 6ª prova del Circuit a Peu Marina Alta i fins allí s'aproparen més de 1.300 participants adults i quasi 200 xiquets, entre tots ells i el públic assistent feren de la vesprada a Dénia una festa de l'atletisme.
Entre els nostres valents més menuts, Roc Martí aconseguí quedar en 2ª posició de Benjamí Masculí i Arnau Castellano tornà a guanyar la prova en Barrufet Masculí.
Paco Giner entrant a meta.
Desprès, entre els nostres 27 finishers, destacarem l'actuació de Sergi Soler, qui lluità fins el final aconseguint una mitja impressionant de 3,23, però quedant-se fora del podi, quedà el 8è, degut al grandíssim nivell dels participants!
Emili Pérez pujà al podi de la categoria Veterans "D" en 3ª posició.
Destacar també la parella formada per Marisol Garcia i Marga Moncho, qui aplegaren juntes baixant de l'hora, en 58,25 minuts!
Tere Costa entrant a meta.
Classificació General
Classificació Clubs
Classificació Xiquets

Fotos CalyGat
Fotos Fco. Javier Zamora
Fotos Antonio Morant

Aquest proper dissabte 29 d'abril a les 19,00h. (xiquets 17,00h) tindrà lloc la XXXV Volta a Peu a Pego, no vos la podeu perdre, amb recorregut nou, molt més corredor!!!

Salut i enhorabona a tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023