VIII Botamarges de Forna i VI Gran Fons Ciutat d'Oliva 08 i 09-10-2016

Aquest dissabte passat es va disputar la VIII Botamarges de Forna. Entre els 307 inscrits, estaven els nostres valents ondarencs, que s'enfrontarien als 70 kms de la prova i els seus 3.500 metres de desnivell positiu, per les nostres muntanyes.
El recorregut, sabut per quasi tots, amb l'eixida a Forna, aplega fins a Villalonga, per la Via Verda del Serpis, et porta fins els peus del Cim de La Safor, baixa a la Vall de Gallinera, Vall que s'ha de creuar quasi per complet (Patró, Benissili, Benissivà i Benirrama són els pobles que es toquen), per baixar cap a l'Atzúbia i acabar de nou en Forna.
Sergi, Pep G., Pep P., Javi i Pau foren els membres del nostre Club en córrer la Botamarges, tots amb bon final, ja que aconseguiren aplegar a meta!
Classificació dels nostres corredors!
Classificació General Botamarges
Sergi Soler entrant a meta
Pep Giner entrant a meta
Pep Pons entrant a meta
Jose i Javi Valera entrant a meta
Pau aplegant al Cim de La Safor
El grup del C.A. Ondara, amb amics.
 
El diumenge 09 d'octubre es celebrà el VI Gran Fons Ciutat d'Oliva, la prova que duia anys sense celebrar-se, contà amb més de 500 participants! 15 quilòmetres eren els que es corrien abans, 12 kms és el recorregut actual.
Com no podia ser d'altra forma, entre els participants, podem trobar dos il·lustres ondarencs: Emili Pérez i Francesc V. Rosselló!
Emili, en la posició 44, aconseguí aplegar el 2on en la seva categoria: Veterà "D", amb un crono de 48.01.
Francesc, en la posició 100, fou el 19è en Veterans "B", parant el crono a 52.10

Classificació Gran Fons Oliva

Emili a l'entrar a meta.

Salut i enhorabona a tots!

PD: Recordeu que aquest proper dissabte és la cursa de Beniarbeig! Dissabte 15 d'octubre, inscripcions a SOMESPORT ACÍ!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023