Solidària Almussafes, Trail Solidari Alcoi i XIV Cursa Popular Teulada 16 i 17-04-2016

Aquest cap de setmana hem tingut el Club repartit per tot arreu!















Roc i Joanba van anar el diumenge fins Almussafes per participar en una cursa solidària "In Real Time", que es corre a diversos llocs del món al mateix temps, com en Addis Abeba o Ondarríbia.
Roc quedà 2on en la prova de 800m d'edats entre 8-11, tenint-ne ell 9!!! Increïble com corre este xiquet!!!
Joanba participà en la prova de 5 kms.
Roc en un moment de la cursa.
Roc al podi.

El mateix diumenge 17 d'abril, el nostre muntanyer per excel·lència, Javi Valera, s'enfrontava a la VI edició de la MAMOVA, la Marató de Muntanya de València, ell i 42 més, són els privilegiats que han participat en totes les edicions! Aquesta edició comptà amb prop de 700 participants, entre la Marató i la Mitja Marató.
Javi realitzà un temps de 6 hores, preparant així la MIM (Marató i Mitja) que té aquest dissabte al Penyagolosa, junt a Paco Giner o els companys del Cap i Cua Pablo i Alejandro.

Article sobre la MAMOVA



Abans d'aquestes curses, Roc i Joanba ja participaren a la cursa de Teulada, per què el dissabte celebràvem en Teulada la XIV edició de la seva Cursa, junt a un total de 26 dels nostres corredors i els més menuts que corregueren abans:

Isabel Ivars - 15ena en Benjamí Femení
Roc Miftah Martí - 2on en Benjamí Masc.
Aitana Valera - 5ena en Infantil Femení

Tots ells realitzaren un molt bon paper d'entre els quasi 300 xiquets participants.
Clas. Xiquets

Desprès es donà l'eixida de la prova reina, amb els ja esmenats 26 companys del C.A. Ondara que participaren d'aquesta, sempre, dura prova, amb les seves fortes pujades i baixades. I al cap i a la fi, d'entre els 1.230 finishers de la prova, els nostres realitzaren temps molt destacables, com Almudena, que no falla mai, i aconseguí el 2on lloc en Veteranes "B", o Rubén, qui eixint des de darrere realitzà molt bona cursa, a 4,50 de mitja. O les nostres xiques, Àngeles, Mª Jose, Marga M., Marisol, Marga E., Tere M. i Tere C., que aconseguiren finalitzar aquesta dura cursa amb molt bona cara i moltes ganes de fer-ho bé!
Vale i Àngeles entrant a meta.

Clas. General
Clas. Clubs

Fotos CalyGat
Fotos M. Rosa Zaragoza
Fotos Vicent Esteve
Fotos Atletisme Pedreguer

També en dissabte es realitzà el IV Trail Solidari d'Alcoi de 55 kms, tots ells per la Serra Mariola, on prengué part un equip ondarenc, format per Carol, Nerea, Eva i la nostra companya del C.A. La Xara, Pilar.
Aconseguiren realitzar una prova fantàstica, amb un temps final de 10hores i 51 minuts, aplegant a meta les Segones per equips!!!
Eva, Nerea, Carol i Pilar entrant a meta.

Pilar, Carol, Eva i Nerea dalt del podi.


Classificacions MyChip

Aquest proper dissabte 23 d'abril tindrem l'estrena del Poble Nou de Benitatxell en el Circuit a Peu Marina Alta, no us la podeu perdre! Ja en horari de 17.00h per als menuts i 19.00h per als "fadrinets"!
Més info i inscripcions ACÍ!!!

Salut i enhorabona a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023