A 4 dies del GDP 7.0

Cartell del GDP 7.0



Netejant el Portell de Beniarbeig.
A tan sols 4 dies del GDP 7.0, tenim ja 600 inscrits (ací podeu consultar el LLISTAT d'inscrits) i podem dir que farà un bon cap de setmana, ja que la pluja que donaven per a divendres i dissabte, i tal volta diumenge, pareix ser que ha desaparegut...

Encara vos podeu inscriure clicant ACÍ!

Les tasques de neteja de les sendes ja han finalitzat i hem deixat els senders ben nets i amples per poder passar sense cap problema, desprès de 8 dies de pujar a la Serra.

Baixada assegurada amb cadenes.
Hem assegurat amb cadenes, per als corredors, la baixada del Portell de Beniarbeig en direcció a la Font de Català, on l'any passat hi havia cordes, ara deixarem fixes aquestes cadenes, per que estiguen sempre i faciliten la pujada o baixada per als senderistes que passen d'avui en avant per eixa zona, per poder gaudir amb més confiança de la ruta i les vistes que s'ofereixen des d'allí de la badia d'Oliva, fins València, amb la Marjal de Pego-Oliva als peus.










A continuació vos presentem alguns dels premis que obtindreu per participar en el GDP 7.0:

PubliQuatre

Publiquatre, empresa de publicitat i serigrafia local, és l'encarregada de les samarretes i les borses que vos endureu pel fet de participar en la prova:

Borsa reciclable gentilesa de PubliQuatre.

Samarreta del GDP 7.0
 Masdemilviajes.es, agència de viatges d'Ondara, regalarà una sessió d'SPA per a dos persones a sortejar entre els Classificats Locals Masculins i una més per sortejar entre les Classificades Locals Femenines.

Masdemilviajes.es

 La Tenda d'esports Tururac Sport de Dénia sortejarà entre els Caminants dos borses amb productes esportius i dos borses més entre els Corredors.

Tururac Sport
 La tenda Neumàtics i Recanvis Gandia ens obsequiarà, junt la marca de neumàtics BFGoodrich de 50 carregadors externs per a mòbils, que seran sortejats entre els aplegats a meta.
Neumàtics Gandia

 La Fundació Baleària col·labora amb el GDP 7.0 amb el sorteig d'un viatge a les Illes Balears per a dos persones, que es va sortejar el passat dilluns entre tots els inscrits que hi havia fins eixe moment. L'agraciat va ser Joan Zaragoza Ferrando, veí d'Ondara.

Fundació Baleària

El recorregut dels corredors serà el mateix de l'any passat, destacant les novetats que vam introduir l'any passat, amb la nova pujada a les Antenes, completament per senda, la posterior baixada als Pouets i, des d'ací a la canal, per encarar la "dolorosa" pujada a la Cova Bolumini i l'empinada part del Portell de Beniarbeig.
La distància, ja coneguda per tots, és de 19,3 kms, amb quasi 1.200 metres+ de desnivell!!!
No apte per a cardíacs!!!

Recorregut Corredors
Els avituallaments, en primer lloc el de Benimeli, al km 7, el segon a les Antenes al km 10 i el tercer a la Font de Català en el km 14.

Perfil Corredors
El recorregut dels caminants serà, també, com el de l'any passat, amb la diferència que tornarem a fer l'eixida des d'on està situada la cadena del Camí de la Cantera.
La ruta de quasi 14 kms, és totalment circular i amb "sols" 700 metres+ de desnivell.
Recorregut Caminants
 Els avituallaments, estan situats en Benimeli, al km 5 i en la Font de Català, quasi al Km 10.



Perfil Caminants


La novetat més destacable d'enguany, al finalitzar la prova, serà la "barbacoa" que tindrem en la zona de meta, on prepararem bocates de llonganissa, llom, ...



Salut a tots i molta sort!

Comentaris

juan ha dit…
Gran organización, ambientazo, muy buenos avituallamientos (la coca del tercero estaba de categoría) y un recorrido espectacular. ¡Enhorabuena!

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023