La Marató de Sevilla i VI Gegant de Pedra 22/02/2015

El passat diumenge tornàvem a celebrar el VI Gegant, desprès d'un any de relax, degut al canvi de dates, agafàvem amb més ganes l'esdeveniment de la nostra Serra de Segària.

Fran, amb la medalla de Finisher!



Però abans, li hem de donar l'enhorabona al nostre benvolgut company, Fran Barrero López, qui aconseguia una marató de Sevilla espectacular! Amb un crono de 3h i 24 minuts, a 4,49 minuts el quilòmetre!
La més sincera enhorabona, Fran, un gran repte aconseguit!!!

Classificació de Fran






I ara ens endinsem ja, dins del Gegant!!!

Desprès de vàries setmanes d'estrès, sense parar d'un lloc a l'altre i pendents d'organitzar molt bé el VI Gegant, aplegava la data assenyalada en roig al calendari!
Eixida dels Corredors baix l'arc d'Scott
A les 09,06, amb un poc de retràs (quedaven encara per aplegar a la zona d'eixida alguns corredors), es donava l'eixida als més de 350 corredors que afrontarien els nous i durs 19,3 kms del VI Gegant, amb 1.172 metres positius de desnivell!
Ràpidament es formava el grup dels 3 favorits, Víctor Álvarez, Pedro González y Víctor Pimentel. Encara que finalment, els dos primers aconseguiren despenjar a Pimentel a pocs quilòmetres de la meta i entrar junts, mentre l'andalús ho feia a quasi 2 minuts d'ells, tots tres de la categoria Sènior. 1h i 59 minuts per als primers i 2h i 0
1 minut per al 3er.

Els tres primers, baixant dels Pouets a Benimeli.
Poc a poc, anaven aplegant la resta de corredors, a 6 minuts aplegava Salvador Hernández (2h.07min), 4rt de la general i 1er Vetarà, l'acompanyarien al podi, José Bellot (2h09min) i un Ignasi Cardona (2h10min) que utilitzava la prova d'entrenament per a la Lliga de Federació, que està com un dels favorits a guanyar-la i molt igualada.

Mari Tamarit, durant la prova.
Per part de les xiques, destacar el domini en la prova que tingué Mari Tamarit (2h i 37min), primera Sènior en aplegar a meta i dominadora absoluta durant els més de 19kms entre les xiques. Junt a ella estigueren al podi Encarna Cardona (2h. 48min) i Karol Estalrich (2h. 52min).
Per part de les veteranes, regnà en la prova Nicole Zucchini (2h 42min), seguida per Luisa M. Nevado (2h 52 min) i Elisa Garcia (2h 53min).



Alguns dels caminants per la cara nord
Mentre tot això passava, un grup ben nombrós de Caminants prengueren l'eixida a les 09,30h. des del mateix lloc que els corredors, l'antic pàrquing del camp de tir. Avisant-los abans, que tingueren molta cura amb els corredors, ja que degut al dur recorregut d'aquests, a partir del km. 10 dels caminants, equivalent a l'avituallament de La Font de Català, anirien trobant-se amb molts corredors i els tindrien que donar pas.
Així doncs, prop de 450 caminants començaren a gaudir dels 14,9 kms del seu recorregut i del bon dia que feia per les faldes de Segària, encara que un poc de vent a les parts més altes.

En els podis locals estigueren Toni Doménech del Tri-Esport, Kiko Rios del C.A. Ondara i Isaac Arcos del C.A. Ondara.
Per part de les fèmines, Nerea Frasés i Carol Hernández, que aplegaren a meta quasi juntes i Mónica Torres, totes tres del C.A. Ondara.

Fotos:

Lara Font - 01 (Avit. Benimeli km. 7.2 corre i 6.7 camina)
Lara Font - 02 (Avit. Benimeli km. 7.2 corre i 6.7 camina)
Gaspar (Avit. Repetidor km. 10.1 corre)
Àngel (Dalt de la Font de Català km. 14 corre i 10.2 camina)
Juan (km. 15,5 corre i 11,3 camina)

Classificacions:

Classificació Corredors
Classificació Categories
Classificació Clubs
Registre de Caminants


Com sempre, agraïm als voluntaris i col·laboradors (C.A. Ondara, Ondara Tri-Esport, etc...) la seva inestimable ajuda, ja que sense ells no es podria realitzar un esdeveniment així!
Al patrocinador oficial: TURURAC SPORTS.
Als Ajuntaments respectius, Ondara, Beniarbeig, Benimeli, Rafol i Verger. Així com la Policia Local d'Ondara i Beniarbeig, Protecció Civil i Ambulàncies.

Salut i gràcies a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023