Cursa del Raval i Marató del Caroig 06-12-2014, Marató de Castelló i Mitja Algemesí 07-12-2014

A molts corredors tinguérem repartits aquest cap de setmana per tot el litoral valencià...

El dissabte 06 de desembre es va celebrar a Gandia la 22ena edició de la Cursa del Raval.
Amb més de 2.000 participants entre menors i majors, no podien faltar els nostres runners!
Els nostres 5 representants foren Raül, Fernando, Francesc V., Simon i Enrique, tots ells realitzant bons temps, en una cursa que no és gens fàcil, al tindre parts de cross i pujades i baixades al parc del riu...


El mateix dissabte 06, se celebrava a Bicorp, la Marató de Muntanya del Caroig. Una marató de muntanya que pot ser molt perillosa, degut al seu poc desnivell i a la rapidesa de la mateixa.
Fins allí s'apropà el nostre Javi Valera, qui està fent acumulació de quilòmetres, de cara al GR10 de gener.

Joanba durant el III Gran Fons.
El passat diumenge es va celebrar la Marató i 10K de Castelló, una marató que any rere any va adquirint més fama i de la que cada vegada hi ha més gent que parla molt bé d'ella.
Per aquesta edició es reuniren quasi 4.000 atletes entre les dos proves, en un ambient familiar i molt ben organitzat tots els participants quedaren contents.
En quant a la Marató destacar el nostre benvolgut company i amic Joanba Martí, qui aconseguí baixar de les 4 hores amb molta tranquil·litat, encara que sempre patint un poc, ja que parlem de 42,2 kms...
Altres companys que també estigueren a la Marató foren Josep Català, del C.A. La Xara, Orihuel i Toni, de Benissa, 6 companys del Diànium, així com 6 més del Sense Pressa de Verger.
Mentre que al 10K també tinguérem representació de La Marina, sobretot de gent que entrena amb nosaltres a Ondara, com Núria o el mateix Paco Ivars, així com Ricardo, Vicent i Ana de Benissa.

Classificació Marató Castelló 2014
Classificació 10K Castelló 2014

També el diumenge es corria la Mitja del Samaruc, d'Algemesí, on tinguérem representació amb Juan Zaragoza i Almu Sánchez. Tots dos realitzaren una mitja fantàstica, aplegant a sols un minut de diferència i Almudena rosant el podi, quedant 4ª de la seva categoria!

Classificació Mitja Algemesí

Salut i enhorabona a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023