XVI CURSA POPULAR ONDARA 24-05-2014

Les xiquetes de categoria Barrufet, en plena cursa!
El dissabte 24 de maig, se celebrà en Ondara, la XVI edició de la seva Volta a Peu, era la 8ena prova del 18é Circuit a La Marina Alta.

Com en totes les curses del Circuit, els més menuts començaven a córrer a les 17.00hs, amb una grandíssima participació de 482 xiquets arribats a meta.
Encara que aquesta vegada sols aconseguírem pujar en una ocasió al podi, però tinguérem una gran representació de xiquets de tot el poble d'Ondara, d'entre qui destacarem els nostres:

Valèria Llúzar i Àngela Mas, 6ena i 32ena, respectivament, en Prebarrufet Femení.
Mauro Bas i Joan Rosselló, 4rt i 27è Barrufet Masculí.
Paula Giner i Laia Lara i Lara Gilabert, 3ª, 32ena i 41ª en Barrufet Femení.
Isabel Ivars, 5ena en Pre-Benjamí Femení.
Pau Gilabert, Marc Giner i Quico Rosselló, 6è, 13è i 32è, respectivament en Benjamí Masculí.
Aitana Valera, 5ena en Aleví Femení.
Carlos Ortolà, 15è en Infantil Masculí, desprès de refer-se del bac al principi de la cursa!


Espectacular eixida del 10K!
La prova reina, començava puntual a les 19hs. 1.300 runners aconseguiren finalitzar la prova en un dia que acompanyava, el sol estava tapat i corria una briseta molt bona per córrer un 10K!
Els corredors començaren a córrer tranquils, però passaven els kms. i anaven aumentant els ritmes, al primer pas per meta, quan es duien sols 800 metres, Pep Vidal, del C.C. El Garbí de Gandia, anava destacat del grup capdavanter.
Tres primers classificats, Nando, Juanra i Sergi.
Al segon pas per la zona del Prado, el km. 3.5, ja estava davant el gruix, d'on al cap i a la fi s'escollirien els primers classificats finals de la prova, Nando, Juanra, Sergi, Víctor, Carles, ... Estaven entre els escollits!
La pujada a TorreCarrals els posaria a cadascú al seu lloc, pesant-los aquesta pujada poc desprès, a l'entrada del poble, pel cementiri, quan Sergi aconseguia remuntar posicions i col·locar-se en 3ª posició.
Finalment, el podi el coparen Nando Escrivà del Miramar Fent Cames, Juanra Pous de l'Espenta d'Oliva i Sergi Soler del C.A. Ondara.
Mohamed Redda, del Llebeig, aplegava en 4ª posició, seguit d'un lluitador Carlos Cabrera, dels Espartans del C.A. Benissa, amb Víctor Fernández, 6è, qui era el primer Vetarà, en aquest cas "B".
Poc a poc anaren aplegant tota la resta de corredors, de qui destacarem els nostres companys ondarencs, Sergio Torres, 12è a 3.28, Raül Lara, 42è a 3.42 i Emili Pérez, 46è a 3.43 i la gran Ana Melenchon, a 3ª entre les Vet. "D" a 4.41, espectaculars tots ells!
Els podis locals estigueren copats per:

1ª fèmina - Imma Aguilar de l'Ondara Tri-Esport
2ª fèmina - Antonia Guardiola del C.A. Ondara
3ª fèmina - Almudena Sánchez del C.A. Ondara

1er masculí - Sergi Torres de l'Ondara Tri-Esport
2on masculí - Raül Lara del C.A. Ondara
3er masculí - Toni "Morant" de l'Ondara Tri-Esport

Classificació C.A. Ondara
Classificació General
Fotos CalyGat
Fotos Enrique Aracil 1
Fotos Enrique Aracil 2
Fotos Enrique Aracil 3
Fotos Molina 1
Fotos Molina 2
Fotos M. Rosa Zaragoza 1
Fotos M. Rosa Zaragoza 2
Fotos M. Rosa Zaragoza 3
Fotos M. Rosa Zaragoza 4




Els Voluntaris del Club.
 Volem agrair a tots aquells que han col·laborat d'alguna forma en la realització d'aquesta fantàstica cursa, Ajuntament, Policia Local, Protecció Civil, Ames de Casa, Màxima Bikes, gent voluntària en general, però sobretot, a tots aquells membres del Club Atletisme Ondara, que any rere any, sacrifiquen no córrer la cursa per estar en l'organització i que la resta de corredors puguen gaudir d'aquest esdeveniment esportiu, que al cap i a la fi no és més que un dia de festa, gaudint de l'esport que més ens agrada!!! Gràcies a tots ells!!!


Col·laboradors de Màxima Bikes.
Ens veiem a la propera cursa del Circuit, el dissabte 31 de maig a Jesús Pobre!!!

Salut i gràcies a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023