XII CURSA POPULAR TEULADA 10-05-2014

De nou, teníem cursa del Circuit a Peu a La Marina, aquesta vegada en Teulada, la XII edició de la Cursa de Teulada, la 6ena prova del Circuit, començava, a les 17.00h. amb les proves dels més menuts.
Aquesta vegada, tan sols teníem dos xiquetes participants, però què dos xiquetes!!! Totes dues aconseguiren pujar al podi en la 3ª posició de la seva categoria:

Isabel Ivars, 3ª Pre-Benjamí Femení.
Aitana Valera 3ª Aleví Femení.

Classificacions Xiquets

Desprès de les curses dels Xiquets, aplegava la prova reina, a les 19.00h. començava una de les curses més dures del Circuit, amb un puja-baixa constant que no deixa descansar a ningú en cap moment!
Per sort, la brisa que bufava feia molt més agradable la vesprada i ajudà als corredors a no patir calor!
De nou, més de 1.200 corredors foren els qui aplegaren a creuar la línia de meta, 1.237, per ser exactes, una xifra molt considerable, tractant-se d'una cursa tan dura, encara que molt bonica i atractiva alhora!

La cursa tornà a estar dominada per Juanra Pous, del C.A. l'Espenta d'Oliva, qui aplegà a meta amb un avantatge de quasi 20 segons sobre Juanan Fernández, del C.A. Benidorm, completant el podi Nando Escrivà del C.A. Miramar Fent Cames.

Per suposat, destaquem que els nostres 31 finishers de la cursa, aconseguiren molt bons temps.
Sergi Soler, el nostre President i líder del Circuit, fins aquest dissabte, no aconseguí mantenir el liderat, aplegant en 5ena posició a meta, encara que està empatat a punts amb Nando Escrivà, ara és el segon classificat.
Emili Pérez, aconseguí, no obstant els problemes d'al·lèrgies, aplegar en 3ª posició de Veterans "C", Ana Melenchón, que a cada cursa està millor, 2ona de Veteranes "D".
Destacar també el grupet que aplegà a meta junt, format per Antonia Guardiola, Juanga Oliver, Josep Gilabert i Francesc Giner. Altres dos que també aplegaren junts i amb molt bona cara, foren Gaspar Gavilà i Vale Pons, amb tota una demostració de companyerisme, fent els darrers kilòmetres junts i recolzant-se per aplegar a meta amb bon temps!!!

Classificació C.A. Ondara
Classificació General

Vos fem memòria que aquest proper cap de setmana tindrà lloc la cursa del Verger, de 10kms completament plans.
A les 17.00h començaran les curses dels xiquets i a les 19.00h la prova reina!
Vos esperem.

Salut i enhorabona a tots!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023