MiM Penyagolosa i VIII VOLTA A PEU EL VERGER 17-05-2014

Aquest dissabte 17 de maig, era una data assenyalada per molts!
El nostre representant Javi Valera, qui anava a Castelló a córrer la Marató i Mitja del Penyagolosa estava molt preparat, així com tots els valents que enfrontaren la Volta a Peu del Verger, per la vesprada, la cursa ideal per fer un gran crono i baixar tot el temps possible!

Javi i Aitana a l'acabar la MiM!
Començarem aquest resum pel valent de Javi!!! Amb 63 kms per davant, a les 6 del matí començava la Marató i Mitja del Penyagolosa! Una cursa molt dura, de pura resistència i coneixement del cos d'un mateix.
D'entre els 1.400 participants, Javi, aconseguia aplegar en una súper meritòria posició número 405, amb un crono fantàstic de 9h i 10 minuts, aconseguint uns parcials també, exagerats!!! En cada punt de control aconseguia remuntar nombroses posicions! Així doncs, a les 7.45 del matí aplegava al primer punt de control, km. 14, en la posició 678. A les 9.02 del matí, aconseguia aplegar al 2on punt de control, km. 25, on ja duia quasi 1.000 metres de desnivell positiu, en la posició 643.Al km. 34 aplegava a les 10.01, en la posició 601 i ací és on començava la cursa, de veritat... La pujada al Penyagolosa!!!
El punt de control del km. 44, ja amb 1.658 metres positius acumulats, aplega a les 11.51, en la posició 521, passant a molta gent. Al km. 53 aplega en la posició 458, a les 13.35 i amb més de 2.300 metres acumulats. I finalment, aplega a meta, al km. 63,1, a 1.280 metres d'altura, a les 15.10 de la vesprada, desprès de 9h i 10 minuts de barallar-se amb la muntanya i desprès de 2.921 metres positius acumulats!!! Quina barbaritat!!!

Podeu veure la seva classificació ací


Ja, per la vesprada, i quan Javi començava el seu descans, es posaven en marxa els motors de La Marina Alta. La localitat veïna de Verger tenia la cursa preparada estupendament, per tots aquells que volien córrer ràpid i el dia va acompanyar, el sol estava amagat darrere els núvols i la brisa que corria, feia la vesprada fresqueta i perfecta per córrer!

Primer participaren els xiquets, aquesta vegada amb més participació que a la cursa anterior:

Paula Giner - 3ª Barrufet Femení
Isabel Ivars - 3ª Pre-Benjamí Femení
Marc Giner - 10è Benjamí Masculí
Carlos Ortolà - 7è Infantil Masculí

Classificacions dels Xiquets

Els "majorets", abans de la cursa...
Desprès dels xiquets, els tocava el torn als més "majorets"...

A les 7, puntuals, es donava l'eixida a una cursa que prometia ser molt ràpida i que així fou, per a tots!
El nostre Sergi Soler, no pogué seguir el grup capdavanter, aplegant en 7ena posició, però conservant intactes, les opcions de pujar al podi del Circuit! Així i tot, aconseguí un fantàstic crono, parant-lo en 3.26 min/km.
1.246 foren els aplegats a meta el dissabte i, com no, nosaltres aconseguírem una gran participació del Club, tornant a aplegar als 40 runners!!! Un número espectacular!!!
Tots, aconseguint un gran crono i una gran classificació, cosa que ens ajuda, a continuar en el Top 10 dels Clubs!
Grup del C.A. Ondara, pel Km. 4
 Tal i com es veu a la foto, molts corredors aplegaren en grups, era el dia ideal per córrer junts i recolzar-se, donant-se ànims, els uns als altres!
Ana Melenchon tornà a pujar al podi de la seva categoria, com a 2ª classificada, mantenint així les opcions a podi final del Circuit.

Ivan, 1er Veterà a La Vila!
Destacar també la gran actuació a la cursa dels nostres companys de l'Ondara Tri-Esport, demostrant que estan fortíssims.
I esmenar, a banda, els qui anaren al Triatló de la Vila, Sergio AlberolaJaume Aparasi i Ivan Payà, aquest últim, aconseguí guanyar en la seva categoria, fent el triatló del dissabte i del diumenge, amb uns dels millors parcials, en els tres sectors: natació, bicicleta i córrer! Tot una força de la natura, el nostre Ivan!!!

Classificació C.A. Ondara
Classificació Ondara Tri-Esport
Classificació General

Fotos de la cursa:

Fotos CalyGat
Fotos Molina - 1
Fotos Molina - 2
Fotos Maria Rosa Zaragoza - 1
Fotos Maria Rosa Zaragoza - 2
Fotos Maria Rosa Zaragoza - 3
Fotos Maria Rosa Zaragoza - 4
Fotos Maria Rosa Zaragoza - 5

Recordeu que aquest dissabte 24 és la Cursa d'Ondara i ens reunirem, avui dimarts 20, a les 22.15 al Bar Casa Llobell i el dijous 22, a les 22.15 al Prado.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023