V Gegant de Pedra 10-11-2013 Tot llest!!!

Ja tenim les inscripcions tancades!
Enguany ens hem vist desbordats!
Més de 750 participants, tindrem finalment!!!
Moltíssimes gràcies a tots per la vostra confiança i les vostres ganes de compartir la muntanya!!!
Qui no ha pogut entrar en les inscripcions, li preguem, que per la propera edició, faça abans la inscripció i no s'espere a última hora!

Ací vos presentem les samarretes d'aquesta edició del Gegant de Pedra:


Ací vos deixem una mostra, del que serà el dorsal:

Com a novetat, el dorsal presentarà el perfil de la prova, del revés, per què el participant, mirant el dorsal, una vegada posat a la samarreta, puga veure, exactament per on va i que li queda per davant!!!
També volem destacar del dorsal, el "Bono descompte" de fins a 10€ que ens facilitarà la tenda oficial del V Gegant de Pedra: Tururac Sport, on el dissabte 9 de novembre es podran arreplegar els dorsals, en horari laboral, o bé, el mateix dia de la prova (diumenge 10) en la zona d'eixida.

Pàrking: vos informem que enguany (com l'any passat), el pàrking estarà més restringit. El lloc on fins ara deixàvem la majoria dels cotxes, l'antiga Teulera, ens la tornen a deixar, però el propietari vol cobrar un euro per vehicle que estacione allí dins!!!
Evidentment, des del Club Atletisme Ondara, vos recomanem que vos apreteu en els cotxes, i què intenteu aparcar, o bé allí, o bé pels caminals.
Al mateix temps, vos recomanem que vingau més matí, per no tindre problemes d'estacionament i quedar-vos curts de temps.
Deixarem lliures de tallades, el camí que ve des d'Ondara i el camí que ve des de Beniarbeig, de forma que sempre puga haver circulació d'entrada i d'eixida.

Vos recordem que els Corredors tindran que córrer 16.3 kms, mentre els caminants 13.6 kms.

Salut a tots i fins diumenge!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023