Resum Reunió 29-10-2013

Vos informem dels punts de la reunió celebrada en el dia d'ahir al Bar Casa Llobell, amb l'assitència de 10 membres del Club.

1- Noves equipacions C.A. Ondara 2014.

Es presenten per part de la directiva 3 equipacions diferents d'atletisme. Aplegats al punt de descartar-ne una d'elles, per no agradar a ningú, es procedeix a votar entre les dos equipacions finalistes.
Totes dues equipacions van rebre 4 vots a favor, mentre dos membres del Club es van abstindre, per tant no es va aplegar a cap acord amb les equipacions, posposant per a la propera reunió aquest mateix tema.
Se sol·licita als membres del Club, que si tenen alguna proposta sobre altres equipacions, ho facen saber el més aviat possible.

2- Ultimar tasques del V Gegant de Pedra 10-11-2013.

Hem quedat per aquest divendres 01 de novembre, dia de Tots Sants, a les 7.30h. en el Bar Prado, per anar cap a Segària i acabar de netejar els senders.
Demanem que tot aquell interessat en vindre, vaja adequadament, amb tisores, guants, serreta, ...

Tenim un full de voluntaris per al Gegant en la oficina Masdemilviajes de l'Avinguda Dr. Fleming 36, d'Ondara. Tot aquell interessat amb ser voluntari el dia de la prova, que s'acoste per facilitar les seves dades de contacte.

3- Informació Quotes Club C.A. Ondara.

Encara no s'han passat les quotes del Club equivalents al Circuit del 2013 (el passat Circuit), degut a que encara tenim uns 15 comptes corrents per actualitzar.
Vam aplegar a l'acord de passar el cobrament dels qui tenim i donar un plaç de 15 dies més, per que qui no l'ha actualitzat encara, que ho faça, o el Club no l'inscriurà al Circuit del 2014, tinguent que pagar-se la quota sencera del Circuit, ell mateix.

4- Nova Directiva C.A. Ondara.

Degut a les baixes al Club del Vicepresident i d'un dels Vocals, es proposa canviar la directiva.
Degut a que no hi ha gent interessada, es procedeix a ocupar aquests dos càrrecs vacants.

La Directiva queda de la següent forma:

President: Sergi Soler.
VicePresident: Miguel Moreno (Kelo).
Secretari: Pep Giner.
Tresorer: Salva Rovira.
Vocal 1 - Rubén Fornés.
Vocal 2 - Edel Villar.

5- Precs i Preguntes.

No hi ha precs ni preguntes.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023