XIV CURSA VILA DE BENISSA - 11-06-11

Aquest passat dissabte 11 de juny es tancava el 15è Circuit a La Marina, amb la novena prova a Benissa. La tradicional cursa de clausura del Circuit congregà més de 1.100 corredors, dels qui 1.078 aconseguiren finalitzar la prova, i com no, no podien faltar els nostres representants: 22 corredors ondarencs, que plenaren els carrers de Benissa d'alegria i festa!
La cursa la guanyà Mounir Horma, en la que era la seva 4ª victòria en aquest Circuit, en 6 participacions, un grandíssim balanç de victòries.

Els primers dels nostres en arribar foren Emili Pérez i Vicent Aparisi, quasi seguits. 35 minuts 37 segons Emili, qui arribà a meta amb el nostre bon amic Ricardo de Benissa, i 35 minuts 57 segons Vicent. Des d'ací, anaren tots arribant poc a poc, però destacarem, per obligació a Rubén, qui cursa a cursa ha anat progressant i en Benissa aconseguia còrrer a 4.39 el km.
També destacarem, una vegada més, a Patri Lucas, qui aconseguí arribar 7ena de la seva categoria amb un temps de 43.19 (a 4.43 min/km.), al poc temps arribà Valerià amb el mateix crono.

Quan el crono marcava quasi 47 minuts, arribava un grup format per 4 corredors, Paco, Pedro, Sergi i Pep, qui anaren progressant, eixint des dels darrers llocs del pelotó de corredors, fins l'arribada a meta, per aconseguir anar a 5 min/km.
Xisco Giner, arribava poc desprès d'aquest grup, a un bon ritme de 5.15 el km., desprès de vàries curses d'entrenament, amb el crono a 6 min./km.

Però tambè teníem membres del Club que no corregueren, però animaren com ningú, Joanfe o Sergi Mallol, qui estava acompanyat de la seva dona Mònica, de Benissa i de Pere, també de Benissa.




Recordeu que, encara que s'acabe el Circuit, no s'acaben les curses!!!
El proper dissabte 18 de juny a les 19.30h. es correrà la cursa del Real de Gandia, de tan sols 8.100 metres.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023