14ena Volta Popular a Gata 14-03-2010

El diumenge es corregué en Gata la seva 14ena edició de la cursa, sent aquesta la segona prova puntuable per al Circuit de La Marina.
Estigué ben disputada, tal i com ocorregué en la passada edició, però aquest cop, qui arribaren a l'esprint foren Vicent Màs Leyda del Dianium i Miguel Vázquez del Delta València, guanyant el de Gata per per 2 segons i amb un temps total de 31 minuts i 45 segons.

El nostre President, Sergi Soler, encapçalà el gros del C.A. Ondara, arribant en 4ª posició (3er del Circuit), aconseguint un nou rècord, ja que aconseguí una mitja de 3.21 min./km., millorant cada dia!
Un poc més arrere, arribà Emili Pérez, en la 7ena posició de la categoria de veterà i aconseguint una fantàstica mitja de 3.38 min./km.
Un fum de corredors arribaren fregant els 4 min./km. Vicent Aparisi a 3.53, Ferran Server a 4.01, Juan Sendra a 4.06, Josep Gilabert a 4.08, José A. Hernan a 4.12, Pep Pons a 4.17... i Hèctor a 4.25 arribà un poc més enrere!
Ana Melenchón arribà als 43 minuts i mig, a 4.28, demostrant que està en gran forma aquesta temporada i aconseguint la 3ª plaça de la categoria de Veteranes B en fèmines, seguida de ben aprop per Edel i David Bautista.
Un altre amb gran forma, aquesta temporada és Sergi Mallol, qui arribà 2 minuts exactes darrere d'Ana, aconseguint una mitja de 4.38, igual que David.
En aquest grup de 4.30 a 5, també podem destacar corredors com el Peó, Pedro Manuel, Valerià, Fran i Paco Català.
Un poc més enrere, de 5 a 5.30 arribaren Juan Zaragoza, Patri, Raül, Vale Pons, Manuel Mesas i Rubén.
Mentre per dalt de 5.30 arribaren Mila Porcar, Simon, Joana, Agueda i Salva.

Dels 1113 corredors que finalitzaren la cursa, 29 foren ondarencs, confirmant la alta participació d'atletes populars del nostre poble en qualsevol tipus d'event esportiu.

La propera cursa serà desprès de Pasqua, el 17 d'abril en Verger, així que fins aleshores, tots a entrenar dur.

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
supose q vos he anomenat a tots... si falta algú per posar q m'ho diga i l'afegiré en un bot!!! ;)

gran cursa xavals!!!
Salva ha dit…
En mi t'has enganyat, jo vaig aplegar just després del president, el que passa es que li vaig pegar dos voltes al circuit per anar a buscar a Àgueda i al Buc, però bé, no passa res eh? La pròxima vegada estigues mes atent a vorer qui passa i qui no.
elpepgf ha dit…
si dos voltes al circuit ho va fer tothom!!! a veure si et pensaves q tan sols era una volteta d no res... no??? jajjajajajajajaja
Unknown ha dit…
ara ja puc escriure la meua,molt bona cronica
elpepgf ha dit…
ernest... quina crònica més light, tio... podries enrollar-te un poquet més, no?????????!!!!!!!!!!
Unknown ha dit…
PEP,ara t'agrada???
elpepgf ha dit…
val, així sí... bon resum ;)
jejejejeje

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023