La Marató de València

He trencat l'habitual crònica de Pep per no deixar passar, sense publicar, un esdeveniment del passat cap de setmana. Es tracta de la mare de totes les curses, la Marató, que el passat diumenge dos avispats corredors del nostre club van córrer.
En aquest cas, la nostra Marató, la de la ciutat de València. Malgrat el dia nuvolat i la meteorologia un poc revolicada, Sergi Soler i Ferran Server aconseguiren acabar els 42.195 metres de la reina de les curses.
Destacar l'impressionant temps de Sergi Soler, 3:15:35, a una mitja de 4:38 min/km (de pensar en eixe ritme tant de quilòmetre em canse...) Això sí que és córrer.
Però si impressionant és el temps de Sergi, cal valorar més si cap la tenacitat, cabuderia i voluntat del nostre Ferran, qui es va preparar la Marató en poc més d'un mes i no només va aconseguir acabar-la, sinò que va baixar de les quatre hores, 3:47:03, a una mitja de 5:23 min/km, cagant-nos la cara a tots els que li volíem llevar la idea del cap i demostrant que poder és voler. Això sí que té mèrit.
Enhorabona als dos corredors del nostre club que passejaren el nom d'Ondara per tota València i aconseguiren emular la gesta de l'intrèpid soldat Filípides ara fa 2.500 anys.
Salut i curses!

(Fotos CALYGAT)

Comentaris

Sergi ha dit…
Pep, disculpa per avançar-me a fer la crònica de la Marató...
La crònica de la Font d'en Carròs no la faig perquè no seria del tot imparcial... je,je.
ondaracorre ha dit…
res, res... si vist com t'has currat la crònica, d'avui en avant et tocarà fer-les a tu totes... jejejejeje
a més, a mi se m'ha retrassat tota la feina aquesta setmana i vaig d cap, pel q t'agraisc q em llances la teva inestimable "mà"!!! ;)
em falta fer, també, la crònica (a més d la font), la d la marató d sevilla, q també fou aquest diumenge, on corregué hernan!!! a veure si demà tinc un ratet i ho faig tot!!! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023