1ª VOLTA A PEU A PALMERA

Ahir diumenge es disputà la 1ª volta a peu de la propera localitat de Palmera, d'un total de 7.300 metres completament plans.
El matí s'alçà assolejat, amb un lleuger vent un poc molest, però, que a mesura que passaven els minuts, anava aparant-se.

Així doncs, en la 1ª edició d'una cursa a Palmera, aconseguiren reunir a més de 500 runners, dels qui 521 finalitzaren la prova. Destacar, com sempre, els valents corredors del Club ondarenc, un total de 13, entre els qui destaquem a Vicent Aparisi, amb un meravellós crono de 3.52 min/km., quedant el 21 de la categoria Sènior i 31 de la general, Hèctor Arlandis, qui finalitzà amb un crono boníssim de 4.29, pujant al podi com a 2on Juvenil i, per damunt de tots ells, Sergi Mallol, qui destrossà tota previsió a optar al Trofeu "Corredor Granera 2010", a l'aconseguir un crono de 4.56.

Enhorabona a tots ells, pels meravellosos temps aconseguits.

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
ala, ala... encara guanyarà sergi el d major progressió, o q!!!??? sergi estàs fort, tio!!! q crack!!!

mireu hèctor, com va fent-se amb trofeus, poc a poc, molt bé, hèctor, molt bé!!! ;)
Sergi ha dit…
Pep gràcies per la crònica i pels ànims... com sabeu la meua nominació a "corredor granera" va produir un efecte immediat i estic intenant posar-me les piles i optar a qualsevol dels altres premis. Malgrat aquesta puntualització, la meva gran motivació, per damunt de tot, és donar-li major glòria al nostre estimat club... je, je.
Salut i curses!

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023