Els triatlons i Sergi Torres

Avui anem a publicar un nou article, en aquest cas, sobre un raconet del mon de l'atletisme molt reduït, i es que és poca gent la que s'atreveix a participar i fins i tot a disputar un triatló. I per sort, en les nostres files, entre els membres del nostre Club Atletisme Ondara, tenim a Sergi Torres, qui fa bastants triatlons durant tot l'any.
El darrer en que ha participat, va ser el passat diumenge 20 de setembre en Oliva. A més, no es que fora un Triatló i avant, era un Triatló amb distància Olímpica, es a dir: nedar 1,5 kilòmetres, rodar amb la bicicleta 47 kilòmetres i córrer 10 kilòmetres, i això ho aconseguí finalitzar amb molt bona posició Sergi, el nostre ex-president.
Aquest Triatló se'l prenia Sergi com a "un passeig", ja que la seva intenció no era competir, si no finalitzar-lo, i menys mal que no volia competir... Estava acostumat als Triatlons "Sprint", que son de nedar 750 metres, 20 kilòmetres amb bici i 5 corrents, però era la segona vegada que estava cara a cara amb el Triatló d'Oliva i ho feu de meravella, la natació la finalitzà en tan sols 28 minuts i 46 segons, per baix de la mitja hora que esperava fer, i en la posició 149, de la bicicleta baixà amb 1 hora 27:01, el 89, a una mitja de 32,4 km/h i en l'atletisme demostrà que és el seu esport, finalitzant el 14è dels 286 atletes que finalitzaren, amb un temps de 38,24, a 3.49 minuts/km desprès de tota la pallissa anterior.
Sumant tots els temps, trigà 2 hores, 34 minuts i 11 segons en creuar la línia de meta, a tan sols 18 minuts del guanyador, i en la posició final 62ena!!! Un nou gran repte aconseguit!!!!!!
Ara, tan sols, li queda, aconseguir una bona posició en la Cursa del proper 8 de novembre a Segària!!!
Enhorabona campió i a per totes!!!
Podreu trobar més informació sobre duatlons i triatlons en la web: http://www.triatloncv.org/

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
joe sergi, tio... no pare d fer-te homenatges, eh!!!!!! clar... com això voldria fer-ho jo i no puc (xq no tinc ganes d posar-me a nadar, més q res...), pos t'admire!!!!!!!!!
però des d la llunyania, eh! res d mariconades!!! jejejeje ;)
elpepgf ha dit…
x cert... passat pel bloc del bàsquet q parle molt b d tu, també..., en el darrer article, sobre els membres del planter d la temporada 2009/2010!!!!!!!

http://basquetondara.blogspot.com/
Salva ha dit…
Si que es una bestia si...... sinó fora que l'equipació que porta no es l'oficial del CA Ondara......
sergio ha dit…
A vore si l'any que ve s'anima més gent.Salva, m'han dit que eres un bon nadador. Tu ho tindries més fàcil que ningú. Pep eres una màquina escrivint articles.Si jugares o corregueres igual que escrius ningú podria amb tu. Ens veiem.
larrypears ha dit…
Enhorabona Sergio.

Tinc ganes de fer un triatló l'any que vé. Ara estic ensenyant-me a nadar :-)
larrypears ha dit…
Sóc Larrypears.

Este Blogger està pirat.

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023