XII Cursa Popular Benissa 20-06-2009

El passat dissabte 20 finalitzà el Circuit a la Marina 2009 amb la bonica i dura cursa de Benissa. Un cop més, tanca el Circuit aquesta cursa amb un traçat molt similar al dels altres anys, d'un total de 9.100 metres en una vesprada coberta pels núvols, aconseguint una bona temperatura per a córrer.
La cursa estigué molt competida fins el darrer kilòmetre, on el guanyador de la prova es decidí a atacar i fou on es crearen les distàncies entre els 4 primers classificats, ja que havien anat durant tota la cursa en grup. Així doncs el guanyador de la prova fou Vte. José Màs Leyda del Cametes, qui guanyà la seva primera cursa d'aquest Circuit amb un temps de 31 minuts i 25 segons, desprès d'haver eixit d'una lesió i haver-se recuperat molt bé.
Sergi Soler, fou el 4rt en arribar a la meta, 3er de la categoria Sènior amb un temps de 31.54 i just un minut darrere d'ell, amb 32.57, arribava a meta Sergio Torres en setena posició, 6é Senior. Vicent Aparisi arribava amb un gran crono de 35.50 en la posició 34 de la general.
A més del podi de Sergi Soler, també aconseguí una 3era plaça en la seva categoria de Veterans B Femení Ana Melenchón, qui durant tota la cursa estigué darrere de la segona classificada, però que a la fi no li pogué "furtar" aquesta posició. Impossible era aspirar a la primera, ja que va córrer Maxine McKinnon, destacada runner a nivell estatal i europeu.
D'aquesta manera Ana, aconseguia també, fer-se amb la segona plaça en la categoria Veterans B Femení del Circuit, únic títol a nivell de Circuit que ha guanyat el Club ondarenc aquesta temporada, ja que per equips hem quedat, finalement, setens i Sergi Soler, es va quedar en la quarta plaça en Sènior Masculí.
Des d'ací també volem fer-li una menció especial al corredor ondarenc, que corre per al Cap i Cua, Emili Pérez Soler, pel seu gran Circuit, que li ha servit per a fer-se amb la copa com a guanyador en la categoria de Veterans A Masculí.
La més sincera enhorabona a tots ells i als milers de corredors que han participat en el Circuit d'enguany, fent-lo millor i més gran.
Gràcies a tots!
Salut a tots.

Comentaris

larrypears ha dit…
Vullc donar les gràcies una volta més a Pep per les seues gran cròniques de les curses.

(Estic fent-li la pilota a vore si em fa descompte del segur... ;-) )
elpepgf ha dit…
home... això ho podem discutir... però si vols t'enxufe en la directiva!!!;)
és súperdivertit!!! hi ha molta feina, però això és el q menys importa!!! jejejeje;)
Salva ha dit…
jajajaja Llorenç, ja pots intentar-ho, jo soc amic de fa dècades i encara estic esperant!
Unknown ha dit…
Ye desde la xara us voldira donar l'ehorabona per els resultats obtinguts per el c.a. ondara

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023