Resum de la reunió del dijous 26-03-09

Sobre la reunió d'ahir dijous, farem un xicotet resum per als membres del Club que no acudiren:


1.- Presentació de comptes: parlàrem sobre els diners que tenim ara mateix i sobre les quotes que hem cobrat, aclarint la quantitat total que te ara mateix el Club en la Caixa Rural.


2.- Aclaració inscripcions en Mitja Marató de Dénia i Circuit Marina Alta: aclarírem els 11 inscrits que hi ha fins ara en la Mitja de Dénia, així com explicàrem que una vegada s'òbriga el plaç d'inscripció en el Circuit, sol·licitarem, aleshores les inscripcions de tots els interessats.


3.- Aclaració del patrocini d'Eroski en la Cursa d'Ondara 2009: en aquest punt explicàrem que el Regidor d'Esports te una reunió amb la gent d'Eroski el proper diumenge, i que d'aquesta reunió n'eixirà una per a la propera setmana amb els membres del Club per acordar el patrocini exacte d'Eroski.


4.- Exposició dels plànols de les possibles rutes per a la Mitja Marató de Segària i quedar per a fer una nova eixida de reconeixement: presentàrem els plànols de Segària que tenim sobre les diverses rutes que el Centre Excursionista d'Ondara va fer i que ens van facilitar, cosa que agraïm moltíssim. I acordàrem fer una nova eixida a Segària per a triar definitivament la ruta de la Mitja de muntanya el proper divendres Sant dia 10 a les 8 del matí en la font de la Plaça 9 d'Octubre (enfront de la Pastisseria Victòria).

5.- Precs i preguntes: en aquest apartat sorgí com a possible data de la Mitja de muntanya de Segària el proper diumenge 8 de novembre, data que, evidentment, tindrem que contrastar amb la Federació per intentar no coincidir amb cap altra cursa important.
Quedava, doncs, tan sols posar data a la propera reunió, la qual quedà per al dijous 30 d'abril.


Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
sergio, com t'he dit abans corrents l'hora, la data i el lloc estan posats en l'article d resum d la reunió. baixa al punt "4" i ho veuràs, x això t'he esborrat l'article eixe q no serveix x a res q havies escrit!!! posa-ho en un comentari i no cal fer articles, q d'això m'encarregue jo!!! com a totpoderós del bloc!!! jejejejejejejejjejeje

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023