Cross de Barx

Ahir dilluns es disputà el Cross de la localitat valenciana de Barx, on es va emportar la victòria el nostre atleta Sergio Torres, amb un temps de 31 minuts i 36 segons (3.46 min./km.) sobre un recorregut total de 8.000 metres.
La prova que tenia bastant duresa al ser un cross, tal i com es pot comprovar en els temps que van aconseguir els nostres runners (les seves mitjes son bastant inferiors), la van aconseguir finalitzar 181 corredors.
També participaren en la prova Edel i Ana que aconseguiren tots el mateix temps, 40 minuts i 42 segons (4.51 min./km.), quedant Edel en la posició 79 de la general i 39 de la categoria de Veterà A Masculí, mentre Ana aconseguí pujar un cop més al podi en la tercera posició de la categoria Veterà A Femení.