Decisions de la reunió 08-04-2008

A la reunió d’anit tractàrem temes com el de les inscripcions per al Circuit a peu de la Marina Alta.
S’arribà a l’acord d’inscriure tan sols a la gent que volia córrer totes (o gairebé totes) les curses del circuit. Així doncs, la resta de la gent que no participe en tot el circuit, tindrà que inscriure’s a les curses que pense anar pel seu conter (en http://www.somesport.com/).

També comentàrem el tema de canviar el traçat de la cursa d’Ondara, per a fer-la un poc més atractiva (sempre tenint en conter que la distància no siga ni molt inferior ni molt superior).
La proposta que més va agradar fou que, al començament de la cursa, es passe per la Avinguda del Doctor Fleming, Carrer Sant Domènec, Carrer La Pau, Carrer Sant Jaume, O-30 (Ronda Generalitat) i cap al camí de la mar i que al tornar fora a la inversa, es a dir: C. Dénia, C. Sant Jaume, C. La Pau, C. Sant Domènec, Av. Dr. Fleming i entrar al Prado per C. General Bosch on s'ha situat sempre la meta.

S’accepten més propostes, per a fer la cursa d’Ondara més bonica i divertida si cap.

Així mateix, també es va parlar del canvi generacional a la directiva, ja que ja fa anys que tant Sergio com Edel s’encarreguen de totes les gestions del Club. Si algú està interessat en formar part de la directiva que ho faça saber tant pel blog, com a la propera reunió.

Recordem a la gent que falta, que per arreplegar l’equipatge i el xandall tindreu que adreçar-vos a la oficina d’Allianz Assegurances de Pep Giner, en l’avinguda del Doctor Fleming, 36 d’Ondara.

Vos recordem, també, que el diumenge 20 d’abril farem la foto oficial del Club. L’hora serà a les 11 del matí davant de la oficina d’Allianz Assegurances de Pep Giner. Aquesta foto serà amb el xandall, ja que Pep Giner ens ha patrocinat aquest xandall. Desprès ens farem la foto amb l’equipatge “de córrer” a un punt diferent (s’accepten llocs bonics).
Per als ociosos: hi ha membres del Club que han quedat a les 10 del matí al Rest. Taurino per esmorzar i així estar a punt per a la foto a les 11, qui es vulga apuntar a l’esmorzar ja ho sap, a les 10 al Taurino.
Aquest mateix dia quedarem per fer la reunió on tractarem el traçat definitiu de la cursa d'Ondara.

Salut a tots i sort a Teulada.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023